Ajankohtaista

YYTO-hanke on päättynyt

YYTO-hanke on tullut päätökseensä, mutta hankkeen aikana aloitettu työ jatkuu eivätkä sen aikana saadut tulokset häviä — lukuisilla opiskelijoilla ympäri Suomen on nyt entistä paremmat mahdollisuudet yrittäjyyden oppimiseen.


Lue hankkeen tuloksista ja saavutuksista.


Julkaistu 31.8.2021

Ilmoittautuminen hankkeen loppuseminaarin on auki

Yritetään yhdessä — Opiskelijayrittäjyyden monet polut on verkkoseminaari, jossa esitellään erilaisia näkökulmia opiskelijayrittäjyyteen, sekä keinoja sen tukemiseen ja kehittämiseen. Opiskelijana kuulet erilaisista mahdollisuuksista kehittää yrittäjyystaitojasi järjestötoiminnan tai työharjoittelun kautta, sekä näiden taitojen muuttamisesta opintopisteiksi. Opettajana opit erilaisista tavoista tukea opiskelijoiden yrittäjyystaitojen kehittämistä, sekä lisää näiden taitojen tunnistamisesta ja tunnustamisesta.


Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.yyto.fi/seminaari


Julkaistu 7.1.2021

YOOP-työkalu auttaa AHOToinnissa ja opinnollistamisessa

HOTIT OPIT -osahankkeessa työstetty YOOP-työkalu on julkaistu. Työkalu tarjoaa ohjeita ja apua yrittäjyysosaamisen tunnistamisessa ja tunnustamisessa sekä opinnollistamisessa. Työkalu on saatavilla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, ja siihen voi tutustua täällä: https://yoop.fi/

Julkaistu 16.12.2020

YYTO-hanke jatkaa keväällä 2021

Kaikki YYTO-hankkeen alla toimivat osahankkeet jatkavat toimintaansa vielä vuoden 2021 keväällä. Koronaviruspandemia on aiheuttanut monissa hankkeissa viivästyksiä, joiden vuoksi tiedon levittäminen ja markkinointi on mielekästä vasta kevään aikana.

Julkaistu 30.10.2020